LOG IND
 
 
   
 


ParkX - billig parkering, Københavns Lufthavn

Produktion af websider og webdesign

mediaXplore har en mangeårig erfaring inden for produktion af websider.

Uanset om der er tale om meget krævende websider med integration til andre interne og eksterne systemer, eller der er tale om en helt enkel webside med få undersider, garanterer vi at følge opgaven helt til dørs. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi arbejder seriøst indenfor den aftalte tidsfrist.

Når websiden er færdig og leveret, kan mediaXplore efterfølgende drifte og vedligeholde siden, hvis der er behov for det. Vi kan også levere websiden, så den er let at vedligeholde i et CMS system. Vi er certificerede i CMS løsningen Umbraco.

Ring på tlf. 33 93 16 80 og få et uforpligtende tilbud.

I nedenstående finder du eksempler på websider, vi har produceret.

Bornholms Lufthavn
Information om flyafgange og flyankomster, der er integreret til deres styringssystem, og som opdateres løbende. Vejrinformationer, der opdateres løbende via XML. Lufthavnens egne nyheder publiceres og vedligeholdes let. Websiden er tilgængelig i Umbraco. 


Ærøfærgerne
Integration til deres styringssystem, så færgetiderne hele tiden er opdaterede. Mulighed for specielle meddeleleser f.eks. ved aflysninger. Vejrinformationer og egne nyheder opdateres løbende.BabyXplore.dk
Siden omhandler graviditet, fødsel, baby og børn og har desuden et stort babyforum. Man kan læse om kroppens forandringer mens man er gravid og følge udviklingen under graviditet uge for uge. Man kan benytte værktøjer som ægløsningsberegner og terminsberegner, læse om barnedåb og navngivning og meget andet. Siden er produceret i Umbraco.   

Siden er annoncefinancieret og er gratis for brugerne. eXploreBornholm.dk
Skal du holde ferie på Bornholm, kan du her læse om om seværdigheder og attraktioner på Bornholm som Hammershus, Joboland/Brændegårdshaven, Bornholms museum og meget andet. Du kan læse om campingferie på Bornholm, om cykelferie på Bornholm og om Bornholmske specialiteter, og du kan se hvilke arrangementer, der afholdes på Bornholm. Siden er produceret i Umbraco.

Siden er annoncefinancieret og er gratis for brugerne.ParkX - Billig parkering, Københavns lufthavn
Hvis du skal rejse fra Københavns Lufthavn er der penge at spare på din parkering i Københavns Lufthavn. ParkX afhenter din bil ved afgangsterminalen og sørger for at parkere den sikkert i Kastrup, tæt på lufthavnen. Når du lander står ParkX igen klar med din bil lige udenfor ankomstterminalen - uanset om du har brug for langtidsparkering eller parkering i bare et par dage. ParkX er billig, nem og bekvem parkering. Siden er produceret i Umbraco 

   
NYHEDER


Informationssytem til Mols-Linien

mediaXplore har indgået aftale om levering af informationssystem til Mols-Liniens hurtigfærger

26.01.2011


Nyhedsbrev

Hold dig ajour med nye tiltag og produkter

25.01.2011


Vi skifter navn

Pr. 21. marts 2011 skifter jm media navn til mediaXplore

24.01.2011


 

Øvrige nyheder
 
NYHEDSBREV
Navn:    
E-mail:    
Læs mere
 
Copyright © media X plore 2017
media X plore - Søndre Strandvej 105 - 2791 Dragør - Telefon 30 65 55 01